در چه صورتی می توان معامله را فسخ نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۶ #12412578

با سلام حدود یک ماه پیش یک خودرو را خریداری کردم که در قولنامه کلیه خیارات به غیر از تدلیس و تقلب را از خود ساقط نموده و در قولنامه بندی بود که اشاره شده است از لحاظ کمی و کیفی خودرو مورد بازدید خریدار قرار گرفته و از کلیه موضوعات آگاه است و در پایان نوشتیم که بنا به اظهار فروشنده خودرو فاقد رنگ و صافکاری بوده و خریدار میتواند حداکثر طی ۲۴ ساعت به کارشناس مراجعه نماید لیکن روز بعد متوجه شدم که شاسی عقب ضربه داشته و جوشکاری و رنگ شده است. ولی فروشنده زیر بارفسخ معامله نرفت.آیا امکان فسخ معامله به دلیل تدلیس و یا خیار عیب وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط صفت یه موضوع هست و خیارتدلیس موضوع دیگر . ازطرفی اصلا کلاهبرداری موضوعیت ندارد .

درپایان نوشته ، ضمانتی برای رنگ‌ داشتن خودرو صافکاری قید نشده . فقط قیدشده خریدار حداکثرتا۲۴ ساعت به کارشناس مراجعه کند. به اعتقاد من فسخ معامله خالی ازاشکال نیست

با توجه به داشتن و عدم اسقاط خیار تدلیس می توانید برای فسخ اقدام نمایید

خیار عیب که قطعا وجود دارد ولی به هنگام تنظیم قرارداد آن را اسقاط نموده اید
در صورتی که این عیب در اثر مخفی کاری و اقدامات فروشنده از دید شما پنهان مانده است و به سادگی قابل تشخیص نبوده است می توانید با توجه به تدلیس صورت گرفته نسبت به طرح دعوی اقدام نمائید