همسر ایشون میتونه از این طریق شکایت کنه و طلاق بگیرند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۴ #12409921

بنده با خانومی در حد بیست روز رابطه تلفنی داشتم که یک بار توی بازار همدیگر و دیدار کردیم و رابطه ما در همین مورد بوده همسر ایشون مطلع شدن از این دیدار از طریق احتمالا کسی که ما رو توی بازار دیده
میخواستم بدون همسر ایشون میتونه از این طریق شکابت کنه و طلاق بگیرن و به دلیل همین رابطه یا خیر
ممنون میشم از پاسختون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، همسر این خانم جهت طلاق اصلا نیازی به استناد به این مورد ندارند، چرا که زوج به هردلیلی میتواند با پرداخت حقوق مالی زوجه، او را طلاق دهد، لکن چنانچه بتوانند این رابطه را تحت عنوان رابطه نامشروع اثبات نمایند، این حقوق دچار تغییر خواهند شد.

خیر باید شکایت رابطه نامشروع مطرح و اثبات شود. مساله ای که عنوان کردید طبق عرف جاری رابطه نامشروع محسوب نخواهد شد

درود
خیر برای طلاق باید عسر وحرجه زوجه برای دادگاه محرز شود۔

طلاق دادن شوهر که همسرش با یکی رابطه نامشروع داره صرفنظر از اینکه قانون چه حکمی میده بسته به شرافت مرادنگی وی داره نمیشه گفت طلاق میده یا نمیده
اما اینکه بخواد از شما شکایت کنند می توانند شکایت کنند