با وجود اتمام سو پیشینه؛ میتوان شرکت ثبت کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۲ #12305007

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای عزیز دست همتون رو میبوسم خیلی ممنونم که به سوالات مردم پاسخ میدهید قدردانتان هستیم خدا قوت
بنده سوالی داشتم در مورد اینکه آیا اگر کسی به هر نحوی سوپیشینه داشته باشد و مدت زمان ان هم تمام شود میتواند شرکت ثبت کند؟
و ایا با وجود اینکه اگر کسی سوپیشینه داشته باشد و زمان آن اتمام یابد میتواند در کنکور شرکت کند و به دانشگاه برود

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله در صورت انقضای مدت از سجل کیفری حذف و حقوق اجتماعی شما بجز در مواردی خاص برقرار می شود.

بله با گذشت مدت سو پیشینه منعی برای ثبت شرکت نخواهد بود

با سلام در صورتیکه مهلتی که قانونگذار تعیین کرده سپری شود با حذف از سجل کیفری می توانید شرکت ثبت نمایید

درود
با گذشت مدت زمان قانونی سو پیشینه بی اثر می شود

بله بعد از اتمام مدت زمان سوپیشینه و پاک شدن آن از سوابق کیفری دیگر محدودیت اجتماعی و شغلی نخواهید داشت

سلام بله سوپیشینه منتفی واز حقوق اجتماعی میتوانید برخوردار شوید

درصورت پاک شدن از سجل کیفری بله