تو تجدیدنظر جلسه تشکیل میشه که بگن شاهد بیار؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۱ #12254631

همسر سابقه بنده به دلیل اینکه میخواست مهاجرت کنه منو تحت فشار قرار داد که طلاق میخوام چون من موافق مهاجرت نبودم و مهریه اش رو بخشید و طلاق خلع گرفت. چهار ماه من هر تلاشی که کردم برگرده به زندگی رجوع نکرد و عده تمام شد. دقیقا تقریبا همزمان با همین درگیری ها بنده ملکی را خریدم و به دلیل وام مسکن یکم که داشتیم سه دانگ رو بنام ایشان کردم طبق قرارداد بانک و به محض صدور سند سه دانگ این داستانی که طلاق میخوام و باید برم از این مملکت اتفاق افتاد. ایشون گفت من خونه رو بهت پس میدم و مهریه ام نمیخوام فقط طلاق توافقی رو قبول کن که من برم از ایرات ولی بعد طلاق مدعی سه دانگ خونه شده. منم در مقابل شکایت ثمن معامله به استناد چک های پرداختیم به فروشنده کردم که دادگاه رای بهم داد. الان تو تجدیدنظر تو لایحه اش وکیلش به استشهاد شهود که دوستان و فامیلش هستن آورده که قرار بوده من سه دانگ رو جای مهریه بهش بدم و اونا شاهد بودن که ما توافقمون این بوده!! در صورتیکه اصلا اونادر جریان این طلاق نبودن و تو گواهی عدم سازش هم نوشته زوجه مهریه خود که ۲۵۰ سکه طلاست را در قبال حق طلاق بذل نمود و زوج هم قبول بذل کرد. حتی تو محضر محضردار گفت ازش امضا بگیر که حق رجوع به مابذل نداره من گفتم نه این پشیمون میشه و برمیگرده.این توافق که ایشون بعد طلاق وکالت به من میده که به خاطر اقساط چون خونه در رهن بانک هست بین خودمون شفاهی بوده و جایی چیزی مکتوب نکردیم. الان میخوام بدونم تجدیدنظر به گواهی عدم سازش استناد میکنه یا ۵ تا شاهد که به دروغ اومدن استشهادیه نوشتن. اصلا تو تجدیدنظر جلسه تشکیل میشه که بگن شاهد بیار؟؟ یا همون تبادل لوایح هست فقط.
ممنون از پاسخگویی شما دوستان.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، غالبا جلسات تجدیدنظر غیرحضوری تشکیل می‌شوند، لکن اگر مقام قضایی صلاح و نیاز بدانند، ممکن است ضمن ابلاغ، خواستار حضور طرفین شوند. در صورت حضوری بودن، میتوان اقدامات مقتضی را انجام داد.

اگر قضات صلاح بدانند برای رسیدگی نیاز به حضور طرفین است دستور می دهند جهت احضار

درود
معمولا و وفق رویه غالب ،دادگاه تجدیدنظر بدون حضور طرفین رسیدگی مینماید. بعضا به تشخیص قضات دادگاه ، طرفین یا شهود دعوت می شوند .

با درود در تجدیدنظر اصولا جلسه تشکیل نمی‌شود مگر قضات ان شعبه تشخیص دهند که در اینجا به طرفین ابلاغ خواهد شد

با سلام اصولا در دادگاه تجدیدنظر بصورت حضوری رسیدگی نمی شود ولی ممکن است بنا به صلاحدید قضات تجدیدنظر حضور طرفین نیاز باشد که بصورت حضوری رسیدگی انجام می شود.

با سلام

در تجدید نظر به تمامی دعاوی به صورت غیر حضوری وبا تعیین وقت نظارت رسیدگی میشود و تاریخ وقت نظارت هم در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی سایت عدل ایران درج میشود
علی ایحال اگر شعبه تجدید نظر حضور طرفین دعوی را لازم بداند ابلاغیه جلسه رسیدگی به سامانه ثنا ارسال میشود
توصیه میشود اگر حضور خود و استماع شهود را در جلسه رسیدگی لازم میدانید طی لایحه اعتراضیه یا با ارسال لایحه ای جدا گانه به شعبه دادگاه تجدید نظر رسیدگی کننده به اعتراض این موضوع را اعلام دارید

در دادگاه تجدید نظر نیاز به حضور طرفین نخواهد بود مگر اینکه قضات لازم بدانند