اصرار به بیرون کردن من از خونه داره، آیا میتونم ازش شکایت کنم، یا دیه ای بهم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #12150103

با سلام، من پسری ۳۰ ساله هستم و مجرد، نزدیک به ۱۲ سال هست که دچار مشکلات شدید روحی و روانی هستم، به صورتی که زندگی عادی من رو مختل کرده و کمتر کاری رو میتونم برای امرار معاش انجام بدم، و به سختی زندگی رو میگذرونم، تحت درمان دارویی زیر نظر روانپزشک هم هستم، ولی فقط جنبه بازدارنده داره و درمان قطعی نشدم، طی این همه سال مشاوره های تخصصی، از نظر پزشک ها ریشه و دلیل مشکلات من، بد رفتاری و آزار و اذیت های روحی، روانی و جسمی ای بوده که در گذشته ناپدری با من داشته، الان ایشون با وجود اطلاع از بیماری من و اینکه فرد متمولی هم هست، اصرار به بیرون کردن من از خونه داره، آیا میتونم ازش شکایت کنم، یا دیه ای بهم تعلق میگیره؟ ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر بتوانید اثبات نمایید که به دلیل شکنجه های روحی و روانی این شخص دچار بیماری شده اید بله میتوانید با معاینه و اخذ گواهی پزشکی مطالبه خسارات وارده به شما را تقاضا نمایید
اگر خانه برای ناپدری باشد بله میتواند شما را بیرون کند .