تهدید با اسلحه جزو مجازات تعزیری درجه چند است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۴ #12058446

و مدت شکایت آن چند سال است؟ با تشکر

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تهدید با اسلحه برای قدرت نمایی و یا ایجاد رعب و وحشت در طرف مقابل خود جرمی مستقل هست ک در قانون جرم انگاری شده و حسب مورد مجازاتی مانند حبس و شلاق دارد جز مجازات تعزیری درجه شش هست و اما مهلت شکایت نیز یک سال پس از وقوع جرم میباشد

با توجه به حبس از ۶ ماه تا ۲ سال مجازات درجه ۶ محسوب می شود

مجازات جرم تهدید در ماده ۶۶۸ حبس از سه ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق است. مجازات این جرم در درجه ۶ قرار می­گیرد و مدت زمان مجاز برای طرح شکایت ۵ سال هست که البته بحث اخلال در نظم عمومی و ایجاد رعب و وحشت می‌تونه مجازات خودش رو داشته باشه

سلام. با توجه به مجازات مندرج قانونی برای این جرم و ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی تعزیری درجه شش محسوب می شود

اگرتهدید بکند وسبب ارعاب بشود جرم انگاری شده ومجازات حبس وجزای نقدی هم به او تعلق خواهد گرفت

هر کس به وسیله چاقو یا هر نوع سلاح دیگر تظاهر یا قدرت نمایی کند و یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد و یا با کسی گلاویز شود، در صورتی که از مصادیق محارب نباشد، به حبس از شش ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد. مهلت شکایت ۱ سال از تاریخ اطلاع

ز

با سلام
به استناد ماده ۵۰۱ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ باید گفت: هرگاه کسی به روی شخصی سلاح بکشد و موجب ترس گردد و بر اثر این ترس شخص بمیرد یا مصدوم گردد حسب مورد بر اساس تعاریف انواع جنایات به قصاص یا دیه محکوم می‌گردد.

به هر حال حتی اگر این عمل سبب هیچ گونه حادثه‌ای نشود صرف عمل قدرت نمایی با سلاح گرم به قصد ترساندن دیگران عمل مجرمانه بوده و مرتکب به مجازات حبس و شلاق محکوم می‌گردد.