استاد از پدرم شکایت کرده و مرا وارد کمیته انضباطی نمودند، دلیلش چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۲ #12057712

من بدلیل آسیب به سلامتی تحت فشارهای دانشگاه پدرم رفته دانشگاه اعتراض کاری که هر پدری میکرد البته من در جریان نبودم چون در بیمارستان بستری بودم و آن استاد از پدرم شکایت کردند اما با عنایت بخش حقوقی دانشگاه من رو کمیته انضباطی نمودند این چه ربطی بمن دارد؟
و من چگونه میتونم جلسه را امحا کنم؟
کجا چگونه و چطوری میتونم این موضوع را بررسی کنم و امور حقوقی بیطرف نبوده؟
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا موضوع به کمیته انضباطی دانشگاه مرتبط نمی شود ثانیا می توانید از تصمیم کمیته انضباطی در دیوان عدالت اداری شکایت کنید

عملکرد پدرتان موجب محکومیت شما در کمیته انضباطی نیست. در صورت صدور هر رای بر علیه شما نسبت به آن اعتراض کنید.

کمیته انضباطی نمیتواند تصمیمی بر علیه شما بگیرد چون شما ذینفع نمیباشید .

با سلام
میتونی لایحه ای تنظیم و مطابق آنچه نوشتی در پاسخ به کمیته انضباطی دانشگاه ارایه بدهی که گناه پدر ربطی به فرزند نداره
در ضمن اگه کمیته انضباطی به ضرر شما رای داد می تونی تقاضای استیناف بدهی

باتوجه به مبهم بودن توضیحات ، قانونا شکایت ازپدر توجیه ندارد

منظورتان از امحای جلسه مشخص نیست ولی آنچه مشخص است مسئولیت شخصی است و فردی را بخاطر عمل دیگری مجازات نمیکنند.

سلام

قاعدتا شکایت استاد دانشکاه ارتباطی به شما ندارد و کمیته انضاباطی نمیتواند در این خصوص تصمیمی بر علیه شما اتخاذ نماید