مالکی که با اون قرارداد دارم متواری شده، حال سرنوشت من چی میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #11895798

سلام بنده حدود یک سالو نیم هست در واحد آپارتمانی بصورت رهن کامل زندگی میکنم حال متوجه شدم مالک کسی دیگری است مالکی که با اون قرارداد دارم متواری شده و بنگاه دار بوده با پروانه کسب حال سرنوشت من چی میشه؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر مالک اصلی ملک قرارداد اجاره شما را ا قبول نکند شما باید ملک را تخلیه نموده و بابت مطالبه ضرر و زیان و مبلغ ودیعه خود دخواست مطالبه وجه و ضرر و زیان تقدیم دادگاه کنید
قبل از انعقاد یک قرارداد اجاره ، مالک بودن موجر باید اثبات شود.
دقت کنید آژانس های املاک تنها حکم نوشتن قرارداد را دارند و در قبال اشخاص هیچ گونه تعهدی ندارند
بنگاه املاک تعهدی ندارد مگر اینکه در جایی صراحتا قید شده باشد یا شاهدی مبنی بر تعهد آژانس املاک بر بازگرداندن مبلغ ودیعه وجود داشته باشد یا آژانس املاک خود صاحب خانه باشد و قرارداد را منعقد کرده باشد.
شما باید دادخواست بازپس گیری ودیعه را به دادگاه تقدیم کنید اما اگر مالک توانایی مالی نداشته باشد حکم دادگاه بلااقدام می گردد.