آیا من باید دادخواست مطالبه حق و حقوقم را کتبا اعلام کنم یا همان شفاها روز دادگاه به قاضی پرونده بگم؛ کفایت میکنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #11833707

با سلام
همسر من ( زوج ) درخواست طلاق داده و ۱ ماه دیگه اولین جلسه دادگاه ماست من ( زوجه) هنوز هیچ اقدامی نکردم و منتظر اولین روز دادگاهم سوالم اینه روز دادگاه چون قاضی نسبت به پرداخت حق و حقوق من از جمله مهریه و نفقه و اجرت المثل ... تعیین تکلیف میکند آیا من باید دادخواست مطالبه حق و حقوقم را کتبا اعلام کنم یا همان شفاها روز داداگاه به قاضی پرونده بگم حالا که زوج قصد طلاق داره درخواست حق و حقوقم رو دارم کفایت میکنه؟ اگر دادخواست مطالبه حق و حقوقم کتبا باشه باید چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به درخواست طلاق از سوی روج نیازی به دادخواست شما نخواهد بود چون با درخواست طلاق از سوی زوج باید حقوق زوجه تعیین تکلیف گردد

چنانچه طلاق از جانب زوج باشد باید کلیه حق و حقوق مالی شما از جمله مهریه را پرداخت نماید و نیازی به درخواست شما نیست. درروز جلسه اعلام کنید