قصد انحلال شرکت را داریم، چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۷ #11828875

سلام
شرکتی در خرداد ۹۶ ثبت کردیم و تاکنون هیچ فعالیتی انجام ندادیم و بدلیل بی توجهی مدیرعامل اظهارنامه مالیاتی تاکنون تکمیل نکردیم. حالا قصد انحلال شرکت را داریم. لطف بفرمایید چه باید کرد.
متشکر

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ؛ انحلال شرکت اگر پیش از موعد معین انجام گیرد، در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است. رای مجمع عمومی فوق العاده زمانی معتبر است که در جلسه رسمی و با اکثریت دو سوم آرا حاضر در آن اتخاذ گردد. صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده همراه سایر مدارک لازم به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال می‌شود و اداره فوق اقدام به ثبت انحلال شرکت می‌نماید. قابل ذکر است اداره ثبت شرکت در آخرین گام برای انحلال شرکت، مراتب انحلال شرکت را از طریق آگهی به اطلاع سهامداران می‌رساند.

سلام
انحلال شرکت بستگی به نوع شرکت دارد که در سوال شما نوع ان مشخص نیست .