آیا فیلم برداری مخفیانه از عمل بوسیدن،جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۴ #11791189

با سلام
اگر شخصی به طور مخفیانه و بدون اجازه اقدام به فیلم برداری از بوسیدن دو شخص نماید، آیا این عمل جرم محسوب میشود و آیا فیلم راهی برای اثبات عمل در دادگاه تلقی میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عکس، صدا و فیلم نیز در صورتی که در ایجاد علم در قاضی نسبت به موضوع پرونده قضایی کمک کند، می‌تواند مورد استناد قرار گیرد. ماده ۱۹۹ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی نیز مقرر کرده است: «در کلیه امور حقوقی، دادگاه علاوه بر رسیدگی به دلایل مورد استناد طرفین دعوا، هرگونه تحقیق یا اقدامی که برای کشف حقیقت لازم‌ باشد، انجام خواهد داد».

فیلم‌برداری از کسی بدون اجازه وی، همیشه باعث ایجاد مسئولیت کیفری نخواهد شد، بلکه مسئولیت اخلاقی و شرعی در این قضیه نمود بیشتری دارد. البته در صورتی که از این راه زیانی به شخص وارد شود، فیلم‌بردار ملزم به جبران خسارات وارده است

سلام طبق قانون انتشار تصاویر خصوصی افراد جرم محسوب می شود و با پیگیری وبه جرم جرایم رایانه ای می تواند شخص شکایت کند و مجازات حبس و یا جزای نقدی در پی خواهد داشت.

سلام و وقت بخیر
اگر شخص ثالثی باشید که ذینفع نیستید و از اشخاص به طور مخفیانه فیلم گرفته اید، می توانند نسبت به شما طرح شکایت نمایند اما اگر نسبت زوجیت دارید برای اثبات ادعا فیلم تهیه نموده اید جرم تلقی نمی شود لذا اماره ای برای اثبات ادعا است .