آیا میتونم سندی که گذاشته شده رو آزاد کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۲ #11776580

سلام.من حدود یک سال و نیم پیش با و سند ازاد شدم و به خاطر مجازاتم اعتراض دادم که پنج ماه زندان با ۵۰ ضربه شلاغ بوده و تا الان جواب قطعی یا مختومه بودن پرونده اعلام نشده ایا میتونم سندی که گذاشته شده رو ازاد کنم. در ضمن رضایت شاکی هم گرفته شده. با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما نوع جرم ارتکابی را قید نفرموده اید
اگر جرم ارتکابی شما غیر قابل گذشت باشد بایستی مجازات عمومی جرم را نیز متحمل شوید
با اخذ رضایت شاکی ، تخفیف در مجازات را در پی خواهد داشت

سلام . تا قبل قطعیت رای و اجرای حکم امکان دریافت وثیقه را ندارید امکان تبدیل وثیقه وجود دارد .

با سلام به اجرای احکام مراجعه کنید ودرخواست آزادسازی وثیقه را نزد قاضی پرونده ببرید

با سلام
این موضوع بستگی به این دارد که جرم جنبه عمومی هم دارد و غیر قابل گذشت است یا خیر

با سلام اگر در مواعد مقرر که شما را احضار کردند حاضر شده باشید بله این امکان وجود دارد