آیا بنده میتوانم دادخواست الزام به تنظیم سند بدهم و هزینه های تمبر و غیره را هم ازوراث طلب کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۱ #11684191

باسلام
بنده ملکی را در مورخ ۹۸/۱۱/۲۶ طی مبایعه نامه رسمی با کد رهگیری خریداری نمودم تمام وجه را بنده پرداخت کرده ام و فقط مبلغ ۳۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان بابت محضر مانده که موعد محضر ۹۹/۲/۱۵ بوده است در تاریخ فوق به علت عدم حضور فروشنده بنده گواهی عدم حضور گرفته ام طبق مبایعه نامه بابت هر روز تاخیر روزی ۲ میلیون تومان جریمه در نظر گرفته شده است که بعدا گفتند که فروشنده فوت شده است ( تاریخ فوت ۹۸/۱۲/۱۳ ) در مورخ ۹۹/۵/۲۶ گواهی انحصار وراثت صادر گردیده با توجه به اینکه وراث وقت تلف میکنند سوال مهمتر اینکه بنده از چه تاریخی میتوانم بابت دریافت خسارت روزی ۲ میلیون تومان جریمه را دریافت کنم و دادگاه از چه تاریخی این مبلغ ( روزی ۲ میلیون تومان ) را به بنده پرداخت میکند و حکم میدهد؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه ذمه فروشنده به تعهد مزبور مشغول نشده است و قبل از تاریخ تعهد ، فوت نموده است
لذا ورثه نیز از تاریخ اطلاع در این خصوص مسئول میباشند. شما می بایست به استناد گواهی حصر وراثت برای تک تک ورثه اظهارنامه ارسال کنید و یا دادخواست الزام به تنظیم سند ملک مزبور.... مبدا محاسبه خسارت مزبور از این تاریخها خواهد بود

با سلام
چنانچه فرموده اید تاریخ فوت فروشنده قبل از تاریخ تعیین شده برای تنظیم سند میباشد و اخذ تاخیر در ایفای تعهدات شمال خود فروشنده نخواهد شد لذا از تاریخی که وراث به این امر واقف شده اند ( دادخواست شما برای تنظیم سند بر علیه وراث ) میتوان هزینه شرط شده در معامله را مطالبه نمود

با سلام شما در دادخواستی که مطرح میکنید به همان رسید عدم حضور در دفترخانه اسناد نمایید �ا اینکه دادگاه دقیقا چه تاریخی را مد نظر قرار می‌دهد احتمالا از تاریخ صدور گواهی انحصار وراثت برای شما محاسبه خواهد کرد ولی شما به ما نرسید استناد نماید