مجازات روابط نامشروع پیامکی

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۹۲ #11649

سلام
خانم متاهلی با یک پسر مجرد فقط از طریق پیامک رابطه داشته گاهی اوقات ایمیل هم بوده.در پیامکها در مورد موضوعات کاری وهمچنین رابطه های جنسی خانوم قبل از ازدواج صحبت شده و در مورد روابط جنسی خانوم با همسرش پرسش و پاسخ بوده. همچنین پسر مجرد در بعضی موارد خانوم را تحریک به جدایی کرده.دیدار و قرار هم اصلا نبوده حتی پیشنهاد رابطه ......هم نبوده
با توجه به این موضوعات اگر همسر خانوم شکایت کند متن پیامک تا چه زمانی باز میشود؟
با این اوصاف خانوم متهم میشود؟چه مجازاتی برای خانوم در نظر گرفته میشود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت شکایت زوج و صادر شدن دستور از دادگاه تا هر زمانی که درخواست کند قابل پیگیری و پرینت میباشد.استماع تلفنی و یا پیامک به عنوان تنها سند یک پرونده مورد استناد قرار نمی‌گیرد زیرا دیوان عالی کشور آنرا رد خواهد کرد اما مکالمات قرینه بسیار قوی هستند برای رسیدن به ارتکاب جرم و روشن شدن حقیقت “.در این صورت خانم متهم نخواهد شد.

موفق باشید