میشود بنده را فقط مدیرعامل شرکت مسئولیت محدود کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹ #11464784

توافقی هم با شرکا بشود که اسناد تعهد اور را رییس هییت مدیره امصا کند شرکت کارهای اجرایی دارد که با کارگر طرف است. تعهدات قراردادی با کارفرمایان در قالب قراردادهای تامین و اجرا دارد بیلان مالی قابل توجهی هم تاکنون داشته که برای حسابهای شخصی شرکا را هم پیامد مالیاتی داشته....قانون تجارت در مورد مسولیت محدود خیلی روشن نیست. یک نوعی زیر فشار اخلاقی گیر کردم روشنم کنید با همان دلایل عذرخواهی میکنم از ایشان

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، قانون کاملا روشنه، در صورت عدم اطلاع کافی از قوانین مسیولیت قبول نکنید چون قطعا عدم اطلاع شما رافع مسئولیت های مختلف نخواهد بود

با سلام
میتوانید موضوع را با هیئت مدیره در میان بگذارید و شور و مشورتی انجام دهید و بر اساس اساسنامه شرکت و طبق قوانین شرکت های قانون تجارت انجام گیرد .

موجب ماده ۹۴ قانون تجارت،شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام و یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت می باشد.ضمنا برای میزان سرمایه شرکت با مسئولیت محدود هیچ حداقل مبلغی تعیین نشده است.
همچنین بنده حقیر یک مقاله در خصوص شرکت با مسئولیت محدود در سایت منتشر کرده ام امیدوارم مطالب آن رضایت بخش شما و کاربران عزیز گردد