امکان ادامه قرارداد مشارکت در ساخت متوفی توسط پسر وی

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۲ #11270513

عرض ادب و احترام، زمینی دارای دو شریک به صورت مساوی ۳ دانگ ۳ دانگ می‌باشد. یکی از شرکا شریک x به صورت مشارکت در ساخت قرارداد بست که ملک مورد نظر رو بسازه و سهم شریک دوم y بعد از ساخت به وی تحویل داده بشه. متاسفانه شریک x که سازنده هم بودند بعد از اجرای پی و ستون اول به رحمت خدا رفتند و سهمش از زمین مذکور به پسر و دخترش رسید و پسرشون بر اساس قرارداد مشارکت می‌خواد کار رو ادامه. آیا پسر سازنده می‌تونه از نظر قانونی به عنوان وراث سازنده که فوت شدند کار ساخت رو ادامه بده؟ مشکلی ایجاد نمیشه؟ ممنونم.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، متمم قرارداد تنظیم و به امضا همه وراث برسانید.

با سلام،وراث متوفی مطابق گواهی انحصار وراثت قائم‌مقام وی هستند در صورت عدم‌پیش بینی در قرارداد به صورت متمم مورد ذکر و توسط وراث و طرف مقابل امضاء‌شود.

سلام اگر در قرارداد مشارکت فی مابین در خصوص فوت احد از طرفین تعیین تکلیف شده باشد )که علی القاعده بر اساس قراردادهای تیپ مشارکت در ساخت نشده ) وفق آن عمل شود و الا؛ پیشنهاد می‌شود با تمامی ورثه ای که اسمشان در گواهی حصر وراثت هست قرارداد مشارکت در ساخت جدیدی منعقد کرده و در آن در خصوص تمامی حقوق و تعهدات و سود تعیین تکلیف شود.

سلام
یک قرارداد با وراث متوفی تنظیم کنید و همه امضا کنند در این قرارداد جدید به قرارداد قبلی حتما اشاره نمایید.
درپناه حق

سلام یک صورتجلسه و یا متممی بر قرارداد قبلی با وراث سازنده تنظیم نمایید

با سلام
قرارداد جدیدی حتی الامکان با وراث منعقد نمایید ، و میتوانید در آن به قرارداد قبلی اشاره نمایید ، انعقاد قرارداد با یکی از وراث نیز با رعایت شرایطی ممکن است و مشکلی نخواهد داشت ‌‌.

سلام قراردادی تنظیم کنید و تمامی وراث امضا کنند و در قرارداد جدید به قرارداد قبلی اشاره نمایید . متمم قرارداد تنظیم کنید .