چگونه قبل از تقسیم ترکه طلبم را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۰ #11268041

سلام، پدر من چند ساله فوت کردن و بخاطر مطالبه طلب کار کشاورزیم مانع از تقسیم ارث شدم، تا اینکه یکی از وراث دادخواست تقسیم ترکه داده و دادگاه اول را نرفتم، یعنی از ده تا خوانده فقط دو نفر رفتن و ارجاع به کارشناس شده و ابلاغ پرداخت هزینه کارشناس برای من هم آمده! آیا من باید الان اقدامی نمایم؟ درصورت مثبت بودن چه اقدامی؟ و یا منتظر روند دادگاه باشم؟ درضمن تحریر ترکه‌ای که دستنویس و در پنج سطر دارائی‌ها را نوشته و آنهم یکی دو موردش اشتباه بود، آیا نیاز به تصحیح دارد؟ تشکر.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هر ادعایی دارید در قالب طرح دادخواست مجزا مطرح شود وتامین خواسته مبنی بر جلوگیری از نقل و انتقال ماترک بدهید .پرونده تقسیم ترکه پس از اعلام نظر کارشناس و عدم اعتراض منجر به صدور رای مبنی بر تقسیم ترکه و یا فروش ماترک خواهد شد

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که فرایند بدون حضور شما نیز انجام می‌شود، بهتر است اگر ایرادی در ترکه هست به شعبه اعلام دارید.

با سلام
بدون حضور شما نیز فرآیند تقسیم ترکه ادامه خواهد یافت.

در صورتی که تحریر ترکه اشتباه باشد میتوانید موارد اشتباه را به مرجع قضایی ارایه دهید و مطالبه وجه بابت طلب نیز مانع تقسیم نمی باشد و شخصی که تقاضای ارجاع امر به کارشناسی مینماید باید هزینه کارشناسی را پرداخت نماید.

مطالبه وجوه از اطراف معامله با پدرتان مانع از تقسیم ارث نیست

باسلام؛
شما می توانید با مراجعه به شعبه شورای حل اختلافی که به تحریر ترکه را انجام داده، مراجعه نمایید و درخواست اصلاح آن را نمایید.
همچنین، روند تقسیم ترکه نیز بدون حضور شما ادامه می یابد.

سلام با حضور یا بی حضور شما تقسیم ترکه انجام میگردد و پس از فروش سهم هرکس مشخص می گردد ولی اگر اشتباهی در تحریر وجود دارد حتما اعلام نمایید