پرینت خط ایرانسل را تا چندسال میشه گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۳۰ #11104460

تو تلگرام زن پیامهایی دیدم که با یه پسر از خودش کوچکترمجرد درارتباط بوده.بهش پول قرض داده.و میگه از سر دلسوزی اینکارو کرده.ولی پسر سوالهایی از دوران مجردی زن کردهو پیشنهادهای رکیکی داده.چطوری این بی آبرویی و میشه اثبات کرد؟ازین موضوع یه سال میگذره میتونم پرینت خطش و بگیرم؟تلفنی هم حرف زده.میخام طلاق بدم.مهریه ش ۱۱۴تاس.آیا میتونم ادعام و ثابت کنم شکایت کنم تمکین بزنم.زن خودسرزبان درازیه اصلا هم به خونه رسیدگی نداره.هیچ اموالی ندارم.کارثابتم ندارم.واسه بابام‌کار میکنم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با دستور قضائی از ابتدای راه اندازی تا زمان حال .
با درخواست شخصی فقط برای سال جاری .

سلام در خصوص پیماک ها اگر از طریق تلگرام بوده و پاک نشده باشد با ارائه گوشس استخراج می شود .
اگر اس ام اس بوده معمولا با پرینت آن موافقت نمی شود مگر در جرایم مهم .
صحبت های رد و بدل شده نیز قابل اثبات نیست . اما اگر زن در خانه نیست می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید . اگر قصد طلاق دارید ، می توانید دادخواست بدهید و در ضمن آن دادخواست اعسار از پرداخت حقوق مالی نیز مطرح کنید و ایشان را طلاق دهید . اما مهریه شامل همسرتان می شود .