قوانین ملاقات فرزند چیست ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #10979100

با سلام
بنا به دستور ملاقات فرزند توسط خواهان را در محل آن صادر کند.خوانده باید او را در محل خواهان تحویل دهد و پس بگیرد یا خواهان باید از محل زندگی تحویل بگیرد وتحویل دهد و به خود خواهان باید تحویل دهد یا اقوام آن هم بیایند طبق قانون باید تحویل داد با امتناع می توان کرد ؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در خصوص محل و نحوه و زمان ملاقات توافق شود دادگاه گزارش اصلاحی تنظیم می کند . در غیر این صورت بسته به شرایط و اوضاع و احوال ، خودش موارد مذکور را تعیین می کند . اصولا در محل اقامت کسی که حضانت با اوست ، محل ملاقات را تعیین می کند .

ملاک توافق طرفین والا دادگاه تصمیم می گیرد

با سلام ووقت بخیر
نحوه ملاقات و مکان ملاقات با توافق طرفین است درصورت عدم توافق دادگاه تصمیم میگیرد و محل ملاقات را کلانتری تعیین میکند.