با اثبات نشوز، درخواست مجدد نفقه بعد یکسال، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۰۱ #10929851

من دو سال پیش درخواست نفقه داده بودم و نرفتم سر خونه زندگی و نشوز اعلام کردن حالا میتونم مجدد درخواست نفقه بدهم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اینکه از وضعیت نشوز خارج شوید و نفقه به شما تعلق بگیره بایستی تمکین نمایید

در صورت داشتن حکم مبنی بر عدم تمکین محق به دریافت نفقه نخواهید بود

با سلام و عرض ارادت و خسته نباشید نفقه در صورت تمکین و انجام وظایف شرعی و قانونی به زوجه تعلق میگیرد و در صورتیکه اعلام آمادگی به تمکین کند میتواند مطالبه نفقه بنماید.

باسلام، نفقه به زوجه ناشزه تعلق نمیگیرد

با سلام
شرط دریافت نفقه تمکین میباشد،اگر اکنون تمکین نموده اید بلی میتوانید در غیر اینصورت اول باید تمکین نمایید و به خونه برگردید.

شما میتوانید ابتدا با ارسال اطهارنامه مبنی بر تمایل به زندگی مشترک اعلام آمادگی کنین یا برین خونه اگر قبول نکرد بعد اقدام کنین