وام ازدواج بعد از ۱۲ سال به ازدواج دوم تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۳۰۳ #10843374

سلام
بنده سال ۸۸ عقد محضری کردم و متاهل شدم ولی مشکلات خانوادگی و اختلافات باعث شد که چندین سال در عقد من و دور از هم جفت باشیم و دو تا ۲ملیون هم وام ازدواج گرفتیم و پرداختش کردیم تموم شد و در سال ۹۵ به صورت توافقی مهریه را بخشید و از هم طلاق گرفتیم آیا اگر بخواهم ازدواج مجددی انجام دهم وام ازدواج به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟ برای تعویض شناسنامه هم رفتم گفتند زوجه مدخوله هست و نمیشه اسمش را پاک کرد و بنده تازه متوجه شدم که جریان چیه! و هیچ حرفی موقع طلاق زده نشد و من میتونم ادعا کنم که کار بنده نبوده و شب زفاف بین ما انجام نشده و ایشون شاید بخاطر همین بوده که مهریش رو بخشیده! و اینگونه بود که ۲ماه بعد طلاق همسر سابقم ازدواج کرد و یک سال نشده بچه هم داشت حتما ۷ تو کی بوده ولی بنده که زندگیم رو تباه کرد همچنان با اسم ایشون در شناسنامه ام جرات زن گرفتن نمیکنم! خواهش میکنم جوابم رو بدید با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
وام ازدواج فقط یکبار به زوج و زوجه تعلق میگیرد و حذف نام همسر سابقتان فقط در صورت ازدواج مجدد شما امکانپذیر است.

خیر چون شما برای ازدواج اولتان وام گرفته اید دیگر وام ازدواجی به شما تعلق نمیگیرد

خیر امتیاز استفاده از وام ازدواج صرفا برای یک بار است

باتوجه ب توضیحات شما و در ازدواج برای بار دوم وامی ب شما تعلق نخواهد گرفت

در طلاق توافقی تمامی شرایط زوجین از جمله باکره بودن زوجه و ... در دادنامه ذکر خواهد شد .بنابراین براساس اظهارات شما و همسر سابقتون رای صادر و ثبت خواهد شد بنابراین ادعای شما در اینخصوص قابل اثبات نیست .وام ازدواج نیز طبق بخشنامه های بانکی ب ازدواج اول تعلق خواهد گرفت

با سلام
خیر در صورت اخذ وام ازدواج در ازدواج قبلی ، وام ازدواج در جدید به شما تعلق نخواهد گرفت
و این امر ربطی به مدخوله بودن یا نبودن نخواهد داشت .
با ازدواج مجدد شما و ثبت ازدواج جدید در شناسنامه ، میتوانید جهت حذف نام همسر سابق اقدام فرمایید

در ازدواج مجدد فقط به زوجه تعلق می گیرد.