آیا اعسار از پرداخت چک قبول میشه یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۶ #10780884

با سلام خدمت وکلای محترم من از یک نفر چک ۵۵ میلیون تومنی دارم الان محمکوم به پرداخت شده طرفم ۳ تا و ملک بنامشه که من یه دونشو توقیف کردم و خودش کارمند حقوق بگیر دولته آیا اعسار از پرداخت چک قبول میشه یا نه؟؟ دوما برای درخواست اعسار باید برای دادگاه هزینه پرداخت کند؟؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اینکه بخواهد دادخواست اعسار بدهد، بله می تواند(هزینه هم دارد) اما با شرایطی که فرمودید، اعسار پذیرفته نخواهد شد...

با سلام..
با توجه به توضیحات حضرتعالی.. ملک توقیفی حکایت از تملک مالی نامبرده دارد و در صورت طرح دادخواست اعسار، دادگاه باستناد به ملائت (توانائی مالی) نامبرده، حکم به رد اعسار وی خواهد داد..
موفق باشید..

با سلام
بنا بفرمایشات شما بزرگوار و داشتن تمکن مالی و دارایی محکوم ، اعسار ایشان رد خواهد شد

با سلام و احترام
اگر ملک را توقیف کرده اید و جزء مستثنیات دین نباشد، طلب شما از محل آن وصول می‌شود
ولی در هر صورت می‌تواند دعوای اعسار مطرح کند که اظهار نظر نهایی با دادگاه خواهد بود.

سلام
اگر سه ملک دارد و یکی توقیف شده درخواست اعسارش رد می شود.