حکم رشد دخترم را چطور بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۳ #10721293

سلام برای حکم رشد میگن دوما باید صبر کنیم وقت ما هم بیست روز است جای دیگه هست راهنمایی کنید که فوریی بگیریم دخترم ۱۷سالشه یک سال کم داره گفتن حکم رشد بیارین اگر اینجوری طول بکشه ضامن هامون دیگه نمیان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

چون موضوع اصلی در رسیدن به سن رشد ، توانایی اداره امور مالی توسط شخص است .و اینکه او بتواند بدون هیچ مخاطره ای امور ومسائل مالی خودش رو انجام بده و مال و اموال خودش رو حیف ومیل نکنه.فلذاجهت صدور حکم رشد در محاکم حقوقی رویه های متفاوتی جاری می باشد .

در برخی از محاکم، قاضی دادگاه خانواده ممکنه از پزشکی قانونی استعلام بکنه و پس وصول پاسخ پزشکی قانونی ( در برخی موضوعات پزشکی قانونی نیز متقاضی را به پزشک متخصص و معتمد معرفی نموده و نظر ایشان را مد نظر قرارمیده) و بررسی سایر ادله ارائه شده خواهان حکم به رشد صادر کنه و این میتونه زمان بر باشه (بیشتر از ۲۰ روز طول بکشه) .

در برخی دیگر از محاکم دادگاه خانواده با توجه به سن خواهان حکم رشد و خصوصا وقتی خواهان به سن ۱۷ سال رسیده باشه و ازدواج هم کرده باشه ، دادگاه می تونه راسا وقت رسیدگی تعیین کنه و پس از بررسی دلایل موجود و استماع اظهارات خواهان و اطمینان از اینکه خواهان حکم رشد به بلوغ مالی رسیده و توانایی اداره امور مالی خودش رو داره حکم رشد او را صادر کنه و این میتونه در فاصله کوتاهی انجام بشه.

میبایستی گواهی حکم رشد دریافت کنید

دادخواست تقاضای صدور حکم رشد را باید از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید تا پس از مراحل لازم از جمله تایید پزشکی قانونی مبنی بر رشد دخترتان قاضی حکم رشد را صادر خواهد کرد

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی صدور حکم رشد کنید

باسلام برای احراز رشد نیاز به صدور حکم رشد از دادگاهخانواده می باشد که قاعدتا بیشتر از ۲۰ روز طول خواهد کشید.

مشخصا این موضوع کمی زمانبر خواهد بود ابتدا در پزشکی قانونی تست و بررسی لازم صورت خواهد گرفت و دادگاه با استعلام نظر پزشکی قانونی حکم را صادر خواهد کرد

به هرحال باید ازطریق مرجع قضایی بررسی اسنادسجلی وپزشکی قانونی رشد فرزند احراز وگواهی رشد صادرشود