آیا می توانم از شاهدی که حاضر به قسم خوردن نیست و روز حادثه حضور نداشته است شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۳ #10673947

ایا از فردی که به عنوان شاهد در دادگاه حاضر می شود و حاضر به قسم خوردن نمی شود و در روز حادثه حضورنداشته ،می توانم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاهدی که روزحادثه حضورنداشته ، و به عینه چیزی را ندیده مگر می تواند شهادت دهد !!!!

با سلام
اگر منظور شما شهادت دروغ میباشدکه روز حادثه در محل نبوده ولی آمده در دادگاه شهادت داده
بله میتوانید شکایت کنید ولی باید آنرا اثبات کنید

با سلام و احترام
شاهدی که روز حادثه حضور نداشته و شاهد وقوع حادثه نبوده به چه چیزی باید شهادت دهد؟

شاهد زمانی که حاضر نشود قسم بخورد شهادتش قبول نمی شود و نمی توان اصلا عنوان شاهد را به ایشان انتساب داد که بعد بخواهید علیه ایشان شکایت کنید