درحال حاضر من برای تنظیم سریع سند و دریافت خسارت چه اقدامی باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #10589778

با سلام و تشکر از راهنماییتان. با توجه به اینکه عدم اخذ پایان کار(هزینه بالای شهرداری بجهت تخلفات ساختمانی فروشنده و مدعی به مقصر بودن کارشناسان شهرداری ) دلیل اصلی فروشنده برای ندادن سند رسمی میباشد بنابراین تا کنون طبق گفته های خودشان درگیر هستن و جلسات زیادی برگزار کردن.
مشکل اینجاس از سال ۹۳ تا کنون هیچ گونه موفقیتی حاصل نشده هنگام معامله مبلغ خسارت برای عدم تعید فروشنده روزانه ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان قید شده با توجه به عدم انجام تعهد فروشنده طی این سالها بنده از طریق داوری اقدام کردم.
متاسفانه بنگاه و فروشنده در یک تیم هستند و عنوان کردند مبلغ خسارت اشتباه نوشتاری بوده همچنین سند منوط به حل مشکل شهرداری ذکر کردند. قرارداد توسط بنده فروشنده شاهد ( پدرم ) و بنگاهی نوشته و تنظیم شد. ( ۲ فروشنده دیگر بعد از حضور در بنگاه قرار داد امضا کردن ). جمعا ۶ امضا پای قرار داد زده شده.
داوری متاسفانه به صورت یکطرفه و دادن حق به فروشنده به دلیل مشکل شهرداری و عدم متعارف بودن مبلغ خسارت رای داده حتی تنظیم سندی برای بنده در نظر نگرفتند.
درحال حاضر من برای
۱: تنظیم سریع سند
۲: دریافت خسارت
چه اقدامی باید انجام بدم ارزش ملک معامله در ان تاریخ ۷۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان بوده که تاکید بر دریافت سند تا ۱۰ ما پس از انعقاد قرار داد بوده جهت اطمینان از انجام این کار مبلغ خسارت توسط خود فروشنده بیان و نوشته شده در حال حاضر انکار میکنند.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر داور مشخص نموده اید و رای ایشان صادر شده میتوانید اعتراض دهید

اگر در قرارداد شرط داوری ذکر شده و داور رای خود را صادر نموده است ،می توانید در فرجه قانونی نسبت به رای داوری اعتراض نمایید.
در مورد سایر اختلافات همه باید داور اظهار نظر بنماید.