پشیمان شدن از توافق بعد از شش ماه چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #104938

سلام و تبریک سال نو
بنده ملکی را فروختم و بعد از مدتی و به علت مشکلات پیش آمده که خریدار ملک‌ یک خانم بود با هم توافق کردیم که مبایعه نامه را اقاله و فسخ کنیم و توافق بین بنده و ایشان نوشته شده و به امضا و انگشت هر ۲طرف قرار گرفت و حالا بعد از ۶ماه از بنده شکایت کردن که من سواد نداشتم و‌ من را فریب دادن و ازم امضا گرفتن و‌ما فسخ و اقاله نکردیم
همچین چیزی مگه ممکن است بعد از ۶ماه از فسخ بگذرد و الان همچین حرفی بزنند! چطور سواد خریدن ملک را داشتید سواد موقع فسخ نداشتن! این چه فریبی داخلش هست !
از لحاظ قانونی می توانند کاری کنند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه فسخ شده باشد و ثمنی بین شما رد و بدل نشده باشد چنین ادعایی آن هم بعد از ۶ ماه و افزایش قیمت املاک به سختی در دادگاه قابل اثبات است.