میتوانم از پدر و مادرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۴ #10481729

سلام من پسر ۳۰ ساله هستم که شاغلم .. مادر و پدرم، مخصوصا مادرم به دلیل های مختلف به من فحاشی میکنن. مدام منو تهدید میکنن که در محل کار و خانواده آبروی منو میبرن .. حمایت مالی ندارن تا بتونم ازدواج کنم .. باید چیکار کنم؟ گاها فکر خودکشی به سرم میزنه
خسته شدم

مشاوره حقوقی تهدید
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعداز ۱۸سالگی ابوین مسئولیتی ر قبال نگهداری ندارن

بهتر است با یک مشاور روانشناس صحبت کنید و در نهایت جدا زندگی کنید

شما خودتان مرد شدید نباید از پدر مادر انتظاری داشته باشید و دنبال راهی بگردید علیه آنها شکایت کنید
عجب زمانه ای شده !!!!!!

با درود..
اصـولا حقوقی که والدین بر فرزندان خود دارند از حقوق مقدس الهی شـناحته می شود، بر همین اساس هر چند که طبق قانون، حق طرح دعوی در اینخصوص علیه والدینتان وجود دارد، ولی پیشنهاد می گردد تا حد امکان مدارا نمایید، و در صورت عدم تحمل،، با توجه به سن و استقلال مالیتان، می توانید زندگی مستقل را بر شکایت از والدین ترجیح بدهید..

با درود چون رشید هستید و شاغل آنها تکلیفی به حمایت مالی ندارند چه بسا که شما باید به آنها کمک مالی کنید.
ثانیا نسبت به تهدید و فحاشی میتوانید طرح شکایت نمایید لیکن بهتر است مدارا کنید و احترام پدر و مادر خویش را داشته باشید.
النهایه نمی‌توانید مدارا کنید میتوانید منزل جدا گرفته و آنجا زندگی کنید

از لحاظ حقوقی اگر ادله ای دارید می توانید اقامه دعوا نمایید ولیکن مسائلی که ذکر کردید ،بهتر است در این خصوص با یک مشاور صحبت نمایید پدر و مادر تکلیفی به تامین زندگی فرزند ذکور بالای ۱۸سال ندارند

درود
بله می توانید به جرم توهین و تهدید با داشتن دلایل و مدارک شکایت کنید.