عقد قرارداد با شرکت‌های تعاونی به چه طریقی امکان پذیر می باشد.؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۴ #10454

منظورم از سوال:
ما یک گروه فنی و مهندسی هستیم که هیچ هویت حقوقی ندارم اما یکی از دوستان یک شرکت تعاونی دارد و تیم ما می‌تواند برای عقد قراردادی از وجه حقوقی ان تعاونی بهره گیرد. اما مشکلی که این بین پیش می اید در واقع ارزش معنوی کاری هست که ما انجام می دهیم ... می خواستم بدونم آیا ما می توانیم به صورت محضری تفاهم نامه‌ای تنظیم کنیم فی مابین به طوری که در ان ذکر شود که تمامی حقوق معنوی و تبلیغی کارهای انجام شده به گروه فنی مهندسی ما بر میگردد وو تعاونی ذکر شده هیچ سهمی در این زمینه نخواهد برد....
دوباره ذکر میکنم که مت صرفا یک تیم هستیم و هیج شخصیت حقوقی نداریم ....
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید یک تفاهم نامه فی مابین شما و تعاونی در محضر منعقد کنید تا تمامی حقوق در گروه مهندسی محفوط بماند.

موفق باشید