اگر از کارفرما شکایت کنم من چگونه میتوانم ثابت کنم که مساعده یا وام نگرفته ام؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #10430364

با سلام
من در شرکتی کارمند، مسئول برشکاری سیستمی ، مسئول محصولات فولادی انبار و آمار فروش و تولید و سرپرست کارگران محترم شرکت هستم که به اشتباه ورق آهنی کوتاه بریدم و ۵.۵ م به حساب بنده زدن اگر بار تا آخر سال رد نشود از حساب من کامل کسر گردد اما بنده بار را بعد از ۵ ماه رد کردم کارفرما به دلیل نوسانات قیمت میخواهد اختلاف قیمت ۱ م ۷۵۰ ت را از بنده کسر کند.و به بهانه های مختلف دیگر کارمندان و کارگران را جریمه می کند.در صورتی که من ورقهای فولادی، ضایعاتی سالهای قبل شرکت را بالای ۱۰۰ م یا بیشتر به فروش رساندم و سودی بالایی نصیب شرکت کرده ام و حقوق بنده بعد از ۹ سال با عرض معذرت و احترام با حقوق آبدارچی فرقی ندارد. به ما فیش حقوقی و قرارداد کار نمیدن اگر جریمه را در سیستم به عنوان وام یا مساعده عنوان کنن
اگر از کارفرما شکایت کنم من چگونه میتوانم ثابت کنم که مساعده یا وام نگرفته ام؟بابت ناهار آوردن یا برق کار و تعمیرکار از شرکت دیگرش برای شرکت خود با ماشین شخصی میرویم حتی برگه ماموریت امضا میکنیم که نه حق بنزین و نه کرایه به ما نمیدهد آیا حق و حقوق آن را نیز میتوانیم بگیریم با ارائه کپی برگه ماموریت. ۱دقیقه به سرکار دیر میرسیم نیم ساعت از مرخصی کسر میگردد؟و سوال آخر چرا نظارتی بر شرکتها نیست که کارفرما به دلایل شرایط کاری کشور سوء استفاده گری میکند و کارگران زحمت کش باید خودخوری و ناراحتی بکشن که اگر شکایت کند به حقوق خود میرسد اما از کار بیرون میشود پس مجبور است دست روی دست بگذارد تا حقش ضایع شود هم کار کنن هم جریمه شوند و نیز روز کارگر نه تعطیل میکنن و نه اضافه کار در نظر میگیرن آیا نباید نظارتی بر این شرکتها باشد تا حق کارگران را کارفرماها ضایع نکنند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
در مورد اینکه شما چگونه ثابت میخواهید ثابت کنید وام یا مساعده نگرفته اید؟
۱. اثبات این امر با کارفرما است او باید ثابت کند وام یا مساعده یا هر نوع دریافتی دیگری داشته اید.
۲. حتی اگر شما برگه ای را صوری امضا کرده اید ولی در واقع مبلغی دریافت ننموده اید. مثلا برگه ای را تحت این عنوان که عیدی و سنوات سال ۹۷ را دریافت نموده ام در حالی که دریافت نکرده اید، کارفرما با صرف امضای شما نمی تواند از پرداخت مبری بشود بلکه باید مفاصای حساب پرداختی خود را به اداره ی کار ارائه دهد.