آیا قولنامه من معتبر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #10364057

با سلام،
پدر من یه ساختمان سه طبقه داره که در سال ۹۷ هر سه طبقه رو بنام خواهر و برادرام زده، من در حال حاضر در طبقه پایین اون ساختمان سکونت دارم، من از این جریان بی اطلاع بودم و از طریق مشاور املاک محلمون متوجه این قضیه شدم، پدرمم در سال ۹۸ یه واحد از اون طبقات به من فروخت و من قولنامه و کد رهگیری دریافت کردم، آیا قولنامه من معتبره یا قولنامه خواهر برادرم که در سال ۹۷ به نامشون شده،در غیر اینصورت من چه کاری میتونم انجام بدم که حقمو بگیرم، ممنون میشم راهنماییم کنید،با سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص معاملات دارای کد رهگیری باید گفت اگر ملکی سابقا فروخته شده باشد در سامانه ثبت املاک امکان دریافت مجدد کد رهگیری برای فروش آن ملک وجود ندارد بنابراین معامله ای صحیح خواهد بود که رسمی باشد و چنانچه هیج کدام کد رهگیری نداشته باشد آن معامله ای که مقدم است صحیح خواهد بود