میتونم از راه قانونی ایشون رو از خونه بیرون کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #10361852

سلام، وقتتون بخیر
دختر جوانی هستم که دوران عقد رو میگذرونم. پدرم سالها قبل بعد فوت مادرم ازدواج کردند و تا همین دوسال پیش با همسرشون، خواهرم تنیم و پدرم زندگی خوبی داشتیم تا اینکه دختر همسرشون بخاطر اینکه به گفته خودش از منزل پدربزرگش بیرونش کردن اومد با ما زندگی کنه. من ارتباط خیلی خوبی با این دختر که همسن خودم هم هست داشتم و با هم خوب بودیم تا اینکه من ازدواج کردم. ایشون چند بار با کنایه به من گفتن که حیف شد همسرم خواستگاریش نرفته و چند بار به ایشون پیام دادن و خلاصه که متوجه شدم شدیدا به ارتباط من و همسرم حسادت میکنه و سر این مسئله چندین بار دعواهای بدی پیش اومد تا اینکه خواستم از خونه ما بره و ایشون ممانعت کردن گفتن چون خونه ندارن و پدرشون جایی نداره، پدرم بهش قول داده تا اتمام دانشگاهش اینجا بمونه ( حدود یه ترم دیگه). من کاری به کارش نداشتم تا اینکه چند بار که با تلفن با پدرش حرف می‌زد متوجه شدم دنبال اینه که خونه ما به نام مادرش بخوره و بتونه در اخر صاحب خونه ما بشه حتی شده یه قسمت کوچیک. بعد از این اتفاق پدرم رو راضی کردم خونه رو به نام من و خواهر تنیم بزنه و الان در راه انتقال سندیم و فعلا فقط قسمت تک برگ شدن سند رو طی کردیم. اما این خانم این اواخر شدیدا گستاخ شدن و اجازه نمیدن همسر من بیاد منزل ما بخوابه، فحاشی کردن و میگن هوس بازید که میخوایید بیایید اینجا بخوابید و من از اینجا جم نمیخورم حتی یه اتاق جابه‌جا نمیشم که شما راحت باشید. و گفته اگر دست به وسایل من بزنید که من و بیرون کنید شکایت میکنم. متاسفانه پدرمم شدیدا ادم ساده و حتی بهتره بگم ترسویی هستند و جلوشون ساکتن. چهار تا سوال برای من وجود اومده اول اینکه الان من میتونم از راه قانونی ایشون رو از خونه بیرون کنم؟ چون به زندگیم مدام لطمه وارد میشه و هربار بدتر. دوم اینکه اگر میتونم به چه صورت باتوجه به اینکه راضی کردن پدرم چون ادم ترسویی هست در این موارد سخته.سوم اگر نمیتونم چقدر طول میکشه تا سند به نامم بشه الان تک برگ شده؟ و سوال اخرم اینه که اون زمان از چه راهی اقدام کنم ایشون برن بیرون؟
واقعا تحمل همچین ادم نمک نشناس و پرویی برام غیر ممکنه...

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر انتقال در دفاتر اسناد رسمی اتمام رسیده و اکنون جهت سند تک برگ به اداره ثبت اسناد ارسال شده، پس از مدت کوتاهی سند حاضر و به شما ابللاغ خواهد شد ( بهتر است خود شما هم پیگیر باشید ) .
شما زمانی میتوانید ایشان را از خانه بیرون نمایید که مالک ملک باشید .
هر دلیلی میتوانید داشته باشید بالاخره شما مالک خانه اید و میتوانید شخص دیگری را به خانه خود راه ندهید
اما اگر بعد دانشگاه ایشان ترک منزل مینمایند بهتر است مدتی دست نگه دارید تا خود اقدام به رفتن نماید .