چگونه میتوانم از آن شخص به علت ازاله بکارت، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۱۸ #10315083

سلام
من یه دختر ۱۷ ساله هستم که ۳ مرتبه با یک فردی رابطه جنسی داشتم که به درخواست اون آقا بوده و به من قول ازدواج و موندن در کنارم داد و پرده منو زد و بعد از ۳ هفته از این اتفاق ولم کرد و رفت و منو با این وضعیت تنها گذاشت، من میترسم این قضیه رو به خانوادم بگم و اینکه من هیچ مدرکی عکسی یا فیلمی ندارم.
به نظرتون من چی کار کنم که اون آقا به مجازاتش برسه؟
میترسم نتونم ثابت کنم اون آقا پرده منو زده و با من رابطه داشته، به نظرتون من چه کاری میتونم انجام بدم از لحاظ ثابت کردن که بتونم شکایت کنم بعدش؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی از طریق اغفال و فریب ت از ایشان شکایت نمایید ، اثبات آن بستگی به دلایل و مدارک شما و اقرار طرف مقابل دارد

سلام اثبات این موضوع بسیار سخت است چون هیچ مدرکی ندارید . از طریق معاینه پزشکی هم حداکثر تا یک ماه و با وجود شرایطی امکان تشخیص وجود دارد . باید شاهد یا مدرکی داشته باشید و با عنوان فریب در ازدواج شکایت کنید . در صورت اثبات زنا نیز بر هر دو نفر حد جاری می شود.

چون زدن پرده بارضایت بوده اقدام خاصی نمیشه کرد ،جرمی محقق شده که هردو مجازات می شوید

سلام
زمان تقریبی زوال پرده بکارت صرفا تا یک الی دو ماه بعد از پارگی از روی نشانه های ظاهری مانند قرمزی و خون مردگی و زخم قابل تشخیص است.برای معاینه تخصصی در این خصوص می توانید به پزشکان متخصص با مدرک تخصصی پزشکی قانونی مراجعه نمایید.اما معاینه توسط پزشکی قانونی صرفا با معرفی نامه مرجع قضایی امکان پذیر است.
اگر ثابت شود که هم دختر و هم پسر برای داشتن رابطه راضی بوده‌اند و این موضوع برای دادگاه ثابت شود در این صورت زنا محسوب شده و هر دو مسلمان مجازات خواهند شد