اطلاع از سوء پیشینه فرد چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۰ #10271989

سلام
حقیقتش ما تو یک خانواده پر جمعیتی هستیم و یکی از اشنا های ما بعد چندین ما بی اطلاع بودن ازش به مدت چندین سال حالا حدود یک ساله که سرو کلش پیداش شده و داستان سرایی چرتی از زندگیش و کارش داره حقیقتش چند نفر مشکوک به اعتیاد این فرد داشتن ولی من متوجه رفتار غیر عادی از قبیل ارتباط های مشکوک و حضور نیافتن در محل های که دوربین مدار بسته داره مثل باجه خود پرداز و.. داره حتی کارت شناساییش دست یکی از اشناهامونه نه رفته المثنا بگیره نه به ادعای دها بار شکایت حتی یک بار هم نزدیک کلانتری برای شکایت از چند نفر به گفته خودش نشده و من مشکوکم که این فرد تحت تغیب باشه و چند مدرک غیر مستند دارم که تولید کننده بوده لذا میخاستم بدونم از کجا میشه مطمان شم که این فرد تحت تغیبه و سوئه پیشنه این ادم چیه

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید از کلانتری و یا پلیس ا گاهی تحت تعقیب بودن فرد را استعلام کنید
گواهی سوء پیشینه را به صورت اینترنتی و از طریق مراجعه به سامانه ثنا نیز می توان دریافت کرد .
از سوی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا پلیس + ۱۰ با داشتن کارت ملی صادر می گردد .

سو پیشینه صرفا به خود شخص تسلیم خواهد شد

باسلام سوپیشینه اشخاص را طبق قانون دفاتر خدمات قضایی صادر و تسلیم خوده شخص میدهند.طبق قانون اصل برائت است مگر اینکه جرم ایشان اثبات گردد.

میتونید به پلیس آگاهی منطقه که مستقر هستیت مشکلتان را
منعکس فرمایید اقدام لازم انجام میدن

سلام .‌سو پیشینه فقط توسط مقام قضایی و خود فرد قابل دریافت و بررسی است اگر به مورد مشکوکی بر خوردید می توانید به کلانتری محل اعلام کنید