چند نفر امضا کرده اند که اصلا انجا کار نکرده ام و فقط برای استراحت آنجا میرفتم، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۲ #10246575

بسمه تعالی
سلام خسته نباشید جهت راهنمایی های قبل تشکر میکنم رای اولی اداره کار توسط حل اختلاف تایید شد رابطه کار و کارگری و کارفرمایی و هر روز پنج و نیم ساعت کار و ۲۰ روز کارکرد در ماه احراز شده و مبلغ ۷ میلیون بابت پاداش و سنوات و ۷ میلیون حقوق ۴ ساله داده شده است کارفرما مدارک و سند پرداختی ارائه نکرده است و اداره کار در حکم اولی ۴۰۰۰۰۰ تومان در هر ماه مدت ۴ سال از حقوقم کسر کرده است بدون توجه به مدارک البته در حکم امده که نوشته عدم مدارک و اسناد پرداختی حقوق توسط کارفرما و کارفرما برگ سفید امضا که از من گرفته بود و مورخه ۹۷ امضا کرده بودم تایپی استشهاد نوشته و چند نفر امضا کرده اند که اصلا انجا کار نکرده ام و فقط برای استراحت انجا میرفتم و نیز در نامه اشاره کرده من ثبات شخصیت ندارم و وارد جزئیات زندگی و مسائل شخصی من شده است و نیز قفسه مغازه و دوچرخه ام را نیز گرو نگه داشته است الان چکار کنم خواهشمندم کمکم کنید البته هزینه وکیل هم مانده برای ادامه این پرونده درخواست فروش کلیه ام را داده ام تشکر میکنم --------------------- یک کارگر و جوان سرگردان و از همه جا نا امید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما هم متقابلا استشهادیه تهیه بفرما وبه آنها ارائه بده اگر واقعا شاغل بودید

با سلام
شما نیز میتوانید با تنظیم استشهادیه و معرفی شهود به اداره کار مبنی بر فعالیت شما در این مدت چند ساله و نیز اگر دریافتی یا حق بیمه ای یا هر مدرکی که اثبات نماید کارفرما برای شما پرداخت نموده از خود دفاع نمایید