تکلیف ضامن چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۰ #10226981

سلام خسته نباشید.
اگر به کسی ضامن شده باشی والان متهم خود را تسلیم نکند و سند را به اجرا بگذارند اون موقع تکلیف ضامن چیست البته خاطر نشان کنم محکومیت شخص متهم دولتی هست که یک سال براش زندان دادن که ۳ ماهش رو کشیده ۹ ماهش مونده که الان نمیاد...
مبلغ ضمانت ۳۰ میلیون هست...
لطفا راهنماییم کنید ممنون از زحمات بی دریغتان

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم حضور وی به میزان مبلغ مذکور میتوانند ازمحل آن ضمانت اقدام نمایند و به نفع دولت ضبط نمایند.

درصورت ضمانت به میزان آن باید پرداخت کند

با سلام

مبلغ ضمانت شده از جانب شما، به میزانی که دادستان تعیین میکند دریافت میشود البته پس از گذشتن مهلتی که برای تحویل متهم به شما داده میشود.
یا شما باید متهم را به اجرای احکام معرفی کنید یا مبلغ وجه اکفاله را بپردازید

ضامن باید در موارد لزوم محکوم را حاضر کند در غیر این صورت وجه الکفاله به نفع دولت ضبط خواهد شد

درود
اگر نتوانید محکوم را حاضر کنید وجه الکفاله به نفع دولت ضبط می شود.

در صورت کفالت ، کفیل به میزان وجه الکفاله ملزم می گردد و باید پرداخت نماید.

سلام
کفیل یا ضامن تعهد داده است که متهم را برای اجرای حکم حاضر کند و اگر حاضر نکند به اندازه وجه الکفاله پرداخت نماید لذا باید یکی از این دو کار را انجام دهد و راه سوم ندارد.