پرداخت وام مسکن و دیرکرد آن به عهده چه کسی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۵ #10214836

خانه ای پیش فروش خریده ام سازنده وام چهل میلیونی دریافت کرده و ساختمان را به من تحویل نداده ،اکنون بعد گذشت شش سال طی روند قانونی محکوم به تحویل خانه و تنظیم سند شده اما هنوز طبق رای هنوز سند به اسم بنده نخورده طبق گزارش بانک میزان جریمه اقساط به هفتاد میلیون رسیده و هنوز قسطی پرداخت نشده... پرداخت جریمه به عهده چه کسی می‌باشد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، اصولا پرداخت وام و جریمه بر عهده ی گیرنده ی وام یا همان فروشنده خواهد بود، مگر اینکه به طریقی شما جایگزین ایشان شده باشید، یا در خصوص پرداخت وام ضمن قرارداد توافقی حاصل شده باشد.

سلام وقت بخیر
علی القاعده بر عهده فروشنده است مگر توافق دیگری صورت گرفته باشند

بله قاعدتا به عهده فروشنده می باشد مگر در قرارداد وام را شما متقبل بشین درهرصورت نباز است قرارداد بررسی گردد

بر عهده فروشنده است اما اگر شما مثلا برای انتقال سند مجبور به پرداخت شوید میتوانید با تقدیم دادخواست مبلغ را از مدیون اصلی پس بگیرید

قاعدتا بر عهده فروشنده است مگر اینکه در قرارداد وام به شما منتقل شده باشد

با درود بر عهده دریافت کننده یا همان فروشنده است، مگر طی قراردادی شما متقبل شده اید که پرداخت نمایید

با سلام پرداخت اصل وام و جریمه به عهده وام گیرنده ( فروشنده ) است .