آیا من می توانم نسبت به دریافت اصل و سود سرمایه گذاری صورت گرفته طرح دعوی کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #10145941

با سلام و عرض ادب

اینجانب در سال ۹۴ و ۹۵ به توصیه همسرم وامهایی دریافت (حدود ۳۰۰ میلیون تومان) و به حساب ایشان واریز کردم(اسنادش موجود است) و توافقمون بر فعالیت اقتصادی بود.
ایشون وجوه دریافتی را به حساب خود در موسسه________ (منحل شده) واریز و سود ۳۸% دریافت میکردند. اکنون که وجوه عودت شده نه اصل سرمایه را پرداخت میکنند و نه سود را (البته در همان زمان اقساطم با قسمتی از سود آن سرمایه گذاری پاس میشد)
چون من و همسرم قرارداد مکتوب و رسمی در این خصوص نداشتیم ایشان اصلا این مشارکت اقتصادی را منکر است و میگوید من با همان اقساطی که پاس کردم دیگر بدهی ندارم (به نوعی برای خود قرض الحسنه محاسبه کرده است!!! در حالی که اصل قضیه توافق با مشارکت فعالیت اقتصادی بود.)

آیا من می توانم نسبت به دریافت اصل و سود سرمایه گذاری صورت گرفته که الان به تبدیل به خرید دو واحد مسکونی و همچنین سرمایه گذاری در بورس شده طرح دعوی کنم. به استناد چه مواد قانونی؟
راهکار قانونی و حقوقی برای اخذ وجه و ادعا در خصوص مالکیت این واحدهای مسکونی که منطقا از همین وجه خریداری شده چیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که همسرتان اقدام به پرداخت سود مشارکت نمی نماید میتوانید با اثبات امر بر علیه همسرتان مبنی بر مطالبه سود مشارکت و یا حتی مطالبه اصل وجه با استناد به فیش های واریزی یا انتقال مالی به حساب همسرتان اقدام نمایید

در صورتیکه بتوانید موضوع فعالیت اقتصادی همسرتان با استفاده از تسهیلات ماخوذه را ثابت نمائید امکان مطالبه سود مشارکت وجود خواهد داشت .