چگونه بیماری شوهرم را برای طلاق اثبات کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۲ #10108064

باسلام. شوهرم بیماری صرع داره و میخوام طلاق بگیرم چگونه ثابت کنم؟ از چه راهی اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس ازتقدیم دادخواست طلاق بعلت بیماری واگر به تشخیص دادگاه صرع از موارد طلاق باشد زوج به پزشکی قانونی معرفی خواهد شد.

چنانچه به تشخیص دادگاه صرع از موارد طلاق باشد زوج به پزشکی قانونی معرفی خواهد شد.

سلام میتواند ضمن طرح دعوای طلاق بعلت عسروحرج و ارائه مدارک مربوط به بیماری تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی را نمایید

با درود..
با تنظیم دادخواست طلاق به استناد به بیماری شوهرتان با کسب نظریه پزشکی قانونی، از دادگاه تقاضای معرفی وی به پزشکی قانونی جهت اثبات ادعایتان را بخواهید..

سلام بیماری صرع از موارد طلاق نمیباشد مگر در شرایطی

با طرح موضوع در دادخواست طلاق میتوانید تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی را مطرح کنید .

با سلام و احترام
اصولا بیماری صرع مجوزی برای درخواست طلاق از سوی زوجه نیست
مگر اینکه بیماری ایشان بسیار شدت داشته باشد که موجب عسر و حرج شما شود. می‌توانید از طریق دادگاه تقاضای ارائه نظر پزشکی قانونی برای احراز بیماری همسرتان کنید