با چه عنوانی باید مجددا شکایت کنم تا حکم جلب صادر شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۰۴ #10101406

سلام . تو تیر ماه سال ۹۷ با یه آتلیه تو شیراز قرارداد تهیه فیلم و آلبوم عکس عروسی منعقد کردم . تسویه حساب کامل قبل از عروسی انجام شده. روز عروسی هم فیلم برداری و عکاسی انجام شد . از بعد از روز عروسی تا الان که بیش از ۲ سال گذشته صاحب آتلیه کار رو تحویل نداده و نتونستم فیلم و آلبوم عکس رو تحویل بگیرم
علت هم اینه که قیمت ها افزایش پیدا کرد و آتلیه تعطیل شده و جواز کسب آتلیه هم باطل شده و صاحب آتلیه هم هیچ کاری تحویل نداده و نمیده و اصلا پاسخگو نیست.
دادگاه حقوقی شیراز شکایت کردم و با حضور صاحب آتلیه قاضی پرونده حکم اصلاحی صادر کرد که تا تاریخ بهمن ۹۷ تمام کارها باید تحویل داده بشه. اون تاریخ گذشت و مجددا هیچ اقدامی صورت نگرفت . پرونده به شعبه اجرا رفت و آنجا به من گفتند باید تقاضای ماده ۴۷ قانون اجرای احکام مدنی کنید همین کار را کردم ولی عملا بدون نتیجه باقی مانده است
اکنون بعد از ۲ سال شعبه اجرا به من اعلام کرده که هیچ کاری نمیتواند انجام دهد و باید پرونده مجددا از اول با عنوان دیگری مطرح شود.

موضوع شکایت اولیه من "الزام به ایفای تعهد (غیر مالی) مبنی بر تحویل فیلم و عکس عروسی" بوده

من درخواست حکم جلب طرف را دارم. لطفا راهنمایی کنید با چه عنوانی باید مجددا شکایت کنم تا حکم جلب صادر شود؟ آیا خسارت دیرکرد و ناراحتی های روحی و روانی که در طول این مدت برای بنده و همسر بنده پیش آمده قابل پیگیری میباشد؟ آیا لازم است روند قبلی طی شده را مجددا در درخواست جدید توضیح دهم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما صرفا میتونید انجام تعهد و یا در صورت عدم امکان انجام ، معادل ریالی انجام تعهد توسط یک آتلیه دیگه رو مطالبه کنید

سلام . با توجه به اینکه آتلیه تعطیل و جواز کسب ایشان باطل شده عملا نمی تواند به تعهد خود عمل کند و مسئولیتی بر گردن ایشان نیست .

شما می توانید طبق قرارداد فیمابین و طبق یک دادخواست مبلغ پرداختی در قرارداد و موارد دیگری از فیلم شما که نیاز به آتلیه و ... نیست را طلب کنید . موفق باشید