خرید سهم مشاعی یکی از مالکین مشاعی که از طریق دادگاه دستور فروش می خواهد بگیرد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۴۸۶ #100728

ملکی کلنگنی قدیمی حدود 250 متر بصورت مشاع3 دانگ. و1/5 دانگ.و1/5 دانگ.میباشد که همگی سند دارندو یکی از شرکا قسط فروش دارد درخواست افراز کرده و ثبت اعلام غیر فابل افراز بودن آنرا داده وحال مالک 1/5 دانگی میخواهد از طریق دادگاه دستور فروش بگیرد ویکی از مالکین خواهان. خریدن سهم او میباشد و اونمیدهد چه باید کرد ؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا بعد از گرفتن دستور فروش ملک مشاع شرکا احضار خواهند شد و از طریق واریز مبلغ کارشناسی به صندوق دادگستری فردی که قصد فروش را دارد نمیتواند مانع از خرید شرکای دیگر شود.