آیا میتوانم تقاضای تغییر محل ملاقات فرزند، را نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۴۳۰ #10067757

با سلام
من برای ملاقات بچم که زنم برش داشته برده با خودش درخواست ملاقات دادم الان برام دادنامه اومده نوشته روزی ۳ ساعت جمعه ها در محل دادگاه.
میتونم بهش اعتراض کنم؟
جا و ساعتشو تغییر بدم؟
آخه مگه بچه زندانیه اونجا اصلا روحیش داغون میشه.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منظور شهری است که دادگاه در آن بوده است نه خود ساختمان دادگاه

سلام
اگر قابل تجدیدنظرخواهی ست می توانید اعتراض و مکان ملاقات دیگری را تقاضا کنید

اعنراض به رای دادگاه حق قانونی شماست

هرچند منظور از محل دادگاه اتاق شعبه دادگاه نیست و منظور حوزه صلاحیت دادگاه است ولی میتوانید در صورت عدم توافق تقاضای خود را به همان دادگاه تسلیم نمایید.

سلام
امکان تغییر محل ملاقات را با توافق مادر فرزند دارید و همچنین منظور حوزه قضایی دادگاه است نه محوطه اختصاصی مجتمع قضایی

با سلام
باید دلایل صدور این دادنامه و امکان تقاضای تجدید نظر دیده بشه
در صورت فوق میتونید از قاضی بخاطر مصلحت کودک تغییر مکان و افزایش زمان را خواستار بشید

منظوراز محل دادگاه حوزه ومنطقه ای است که دادگاه درآن می باشد وصلاحیت دارد در ضمن شما میتوانید درصورت توافق با همسرتون محل ملاقات رو تعیین نمایید