آیا احتمالش هست که رای به نفع متهم صادر بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #10025592

من شاکی پرونده هستم بعد از اینکه جلسه حضوری در دادگاه کیفری ۲ برگزار شد پرونده مجددا به بازپرسی ارجاع داده شد و از اونجا به مراجع انتظامی رفته. و از دفتر بازپرسی سوال کردم نگفتن چرا اینجوری شده. ایا احتمالش هست که رای به نفع متهم صادر بشه؟؟ همه مدارک من معتبر هستند و قاضی با متهم اشنایی داره میترسم رای به نفع من نشه!! تو رو خدا کمک کنید. راهنمایی کامل میخام.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارجاع مجدد پرونده از دادگاه به دادسرا میتواند به دلیل نقص در تحقیقات باشد که دادسرا باید پس از رفع نقص مجددا پرونده را به دادگاه اعاده کند .

با سلام. ابتدا اینکه به عدالت دستگاه قضا مطمئن باشید.
دوم اینکه همه چیز بستگی به ضعف یا قوت ادله شما برای اثبات اتهام دارد...