آیا برگه فتوکپی قولنامه دستی در دادگاه مورد قبول است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۷۶۷ #10019891

سلام ۳سال پیش خانه ای را به شخصی با قولنامه دستی معامله کردیم سال ۹۸ به درخواست بانک مسکن چون قولنامه دستی مورد قبول نبود رفتیم مشاور املاک یه قولنامه رسمی به تاریخ ۳سال پیش نوشته ایم الان یکی از ساکنین که بهش پارکینگ تعلق نگرفته از ما به جرم جعل شکایت کرده در صورتی که ما بر طبق قولنامه دستی قولنامه اصلی را نوشته ایم حالا سوالم اینه از اون قولنامه دستی فقط یه فتوکپی باقی مونده اصلش گم شده ایا تو دادگاه میتوانیم با این فتوکپی برنده شویم یا محکوم میشویم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه برای رسیدگی به موضوع در خصوص اسناد ، حتما بایستی اصل سند ( عادی یا رسمی ) موجود باشد
شما میتوانید با تنظیم استشهادیه و ارایه رونوشت این قولنامه دستی از خود دفاع نمایید

سلام
موضوعی که مطرح کردید مشمول جرم جعل نیست.در صورتی که با ارائه کپی قولنامه قاضی تردیدی وجود داشت میتوانید تقاضای کارشناسی بدهید اگر کارشناس تایید نکرد، کپی قولنامه تاثیری ندارد.

-- موضوع به نحوی که توضیح داده اید مشمول تعریف جعل نمی باشد .
-- اگر کپی مذکور مورد انکار یا تردید قرار گرفته و درخواست کارشناسی شود ، به دلیل عدم دسترسی به اصل آن از عداد دلایل خارج خواهد شد .

سلام فتوگپی هیچگونه ارزش قانونی ندارد و در محاکم دادگستری هم ترتیب اثر داده نمی شود