مزایده اموال غیر منقول مشاعی برای دو نفر امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۹ #100129

سلام ، من یک پمپ بنزینی دارم که. صاحب ۵ دانگ از آن می باشم و فقط یک دانگ آنرا فروختم ، الان با هم اختلاف داریم و پیشنهاد خرید یا فروش بین خودمان هم به او داده ام ولی قبول نمیکند آیا در صورت دادخواست بنده به دادگاه مبنی بر عدم سازگاری دادگاه جایگاه را به مزایده میگذارد و باتوجه به اینکه بنده مالک ۹۰ درصد آن هستم در مزایده اولویت دارم چون‌بنده حاضر نیستم جایگاهم را به شخص دیگری واگذار کنم یا خودم یا شریکم آیا چنین چیزی امکان پذیر است که مزایده بین ما دو نفر انجام شود ؟ آیا اولویت داریم ؟ ممنون

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مزایده میان شما و ایشان برگزار نخواهد شد و به صورت کلی است.