در دوران عقد با توجه به حق حبس خانم می توانم ازدواج مجدد بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۷ #09872953

سلام
بنده سال ۹۵ عقد کردم زوجه از زمان عقد با من مشکل داشت و با وجود فرستادن ریش سفیدان حاضر به شروع زندگی مشترک نشده و به اظهار نامه من هم پاسخ نداده و الان«یک چهارم» حقوق بنده را بابت مهریه برمی داره و ترک انفاق هم شکایت کرده دادخواست تمکین بنده به خاطر حق حبس ایشون رد شد. الان دادخواست ازدواج مجدد دادم با توجه به اینکه بنده توانایی پرداخت یکجای مهریه را ندارم و تقسیط خواهد شد و پرداخت مدت طولانی زمان می برد و احقاق حق ایشان موجب ضرر بنده می شود. آیا با ازدواج مجدد بنده موافقت می شود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نظر قاضی دارد بعضی از قضات رای به ازدواج مجدد صادر می کنند

سلام . به احتمال زیاد با ازدواج مجدد شما موافقت می گردد

صدور حکم ازدواج مجدد زوج با این شرایط با منع قانونی مواجه است. شما می توانید زوجه را طلاق دهید. مهریه نیز اقساطی پرداخت کنید. ولی نظر مخالف نیز وجود دارد

با سلام..
در اینخصوص در صورتیکه زوجه با استفاده و اعمال حق حبس، تمکین عام و خاص نداشته باشد و از طرفی با توجه به روند پرداخت اقساطی مهریه که اصولا به مدت چندین سال طول می کشد و قاعدتا در طول این مدت، بدون شک زوج از نقطه نظر جنسی با عسر و حرج مواجه می گردد که از نظر شرعی و عرفی و قانونی جایز نمی باشد، در اینصورت لازم است که دادگاه با بررسی جوانب موضوع، حکم به تجویز ازدواج مجدد زوج صادر نماید..
موفق باشید..

بله درصورتی ک حق حبس زوجه موجب عسر و حرج برای زوج شود زوج میتواند از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد کند و باتوجه ب شرایط بنابر تشخیص قاضی تصمیم گرفته میشود

باسلام
بله به احتمال زیاد با درخواست ازدواج مجدد شما موافقت میگردد
ولی باز به صورت حتمی نمیتوان نظر داد قاضی رای می دهد

فلسفه تصویب ماده حق حبس هم بدلیل عدم صدور حکم ازدواج برای زوجه است چرا که وقتی زوجه حاضر به تمکین وادامه زندگی نیست باید متارکه صورت بگیرد واین اهروم شرعی و قانونی به ای ن دلیل است