مدت ۵ سال گذشته و من هیج اموالی ندارم و پولی هم ندارم که پرداخت نمایم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۹ #09871852

سلام
من ۵ سال پیش که شغل آزاد داشتم( فروشگاه) بخاطر پول ربا ورشکست شدم و مجبور شدم شهر خودم رو ترک کنم چکهای من برگشت خورد وام بانکها رو نتوانستم پرداخت کنم هر جنسی که داشتم به عمده فروشیها برگشت دادم و مقداری از چکهایم را پس گرفتم ولی نتوانستم پولهای را را عودت دهم مقداری از وام های بانک را ضامنها پرداخت کردند الان حدود ۲۰۰ میلیون بدهی دارم مدت ۵ سال گذشته و من هیج اموالی ندارم و پولی هم ندارم که پرداخت نمایم فقط کارگری میکنم تا بزور زندگی کنم اونم مخفیانه دیگه خسته شدم لطفا بفرمائید چکار کنم آیا چکهای من الان حکم زندان رو دارند لطفا راهنمایم کنید پولی هم ندارم تا به وکیل بدهم نمی دانم چکار درسته که انجام دهم ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار خود را با استناد به شهادت شهود مطرح کنید

درصورتیکه اطلاعی از احکام صادره داردی نسبت به آنهاتقاضای تقسیط نمایید . درغیر اینصورت در سامانه ثنا وارد شده با بررسی پرونده ها و دریافت اطلاعات مورد نیاز نسبت به هر کدام اعسار و تقسیط احکام را تقاضا نمایید . و به دادگاه اعلام نمایید براساس حکم تقسیط قبلی بدهکار هستید براساس درآمد و میزان اقساط پرداختی در دیگر پرونده ها حکم تقسیط صادر می شود تا امکان پرداخت باشد . درمورد وام بانکی امکان استفاده از بخشودگی هست . قبل از پرداخت بررسی کنید .

با سلام شما باید از اشخاص وقت میگرفتی و حال اگر قبول نمیکنند باید اعسار دهید

با سلام
تقاضای صدور حکم مبنی بر اعلام ورشکستگی تقدیم نمایید .

بهترین راه حل اعلام ورشگستگی است لیکن باید تکلیف طلبکاران نیز روشن گردد

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است شما باید تقاضای اعسار و تقسیط نمایید.

میتوانید نسبت به احکام صادره درخواست اعسار نموده و با تقسیط بدهی خود اقدام به پرداخت دیون نمایید .