خرج چک توسط ضامن، مطالبه نزول‌خوار از صادر کننده و شکایت کیفری

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۴ #09840978

سلام، من یک چک صادر و ثبت کردم به هوای این که ۵۰ ملیون پول بگیرم و هزینه عمل مادرم رو بدم. چک رو دادم دست ضامن، رفت از نزول‌خور پول گرفت به حساب خودش. حالا چک برگشت خورده، نزول‌خور از من می‌خواد. کارت پایان خدمتم هم اعصاب و روان هست. می‌تونم اقدام به شکایت کلاهبرداری و غیره کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور اثبات واقعیت امر کمی سخت تر است ، باید در این خصوص از حسابهای بانکی خود و ضامن و نزولخوار استعلام گردد و شهود ارائه نمایید تا بتوانید حقیقت امر را ثابت کنید

باسلام
از را ه قانونی، مراجعه،به شورای حل اختلاف کنید ،چنانچه چک وعده دار نبوده، میتوانید شکایت از باب کلاهبرداری ومطالعه وجه چک و خسارت دهید
اما برای اثبات موضوع باید شهود داشته باشید.

سلام ،نحوه شکایت شما بستگی به مشاوره دقیق با همکاران بنیاد وکلا بصورت مشاوره تلفنی است .

با سلام بله امکان شکایت کلاهبرداری هست ولی باید اثبات کنید فریب خورده اید و اعمال متقلبانه توسط ضامن انجام شده است‌. در غیر اینصورت باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت بدهید.

سلام و عرض ادب

به زعم بنده طرح دعوای حقوقی استرداد لاشه چک به طرفیت هر دو فرد مزبور به استناد نامشروع بودن منشاء صدور چک که باعث میشود رباخوار به عنوان دارنده و ید بلافصل شما مستحق وجه چک نباشد، سهل الوصولتر است و شما جهت استرداد علاوه بر ربوی بودن منشاء چک، میتوانید با درخواست کارشناسی حسابرسی از حسابها نیز اثبات بفرمایید که پولی از طرف دارنده چک به حساب شما واریز نشده لکن به حساب فرد دیگری رفته و به همین امر نیز استناد کنید.

سلام صدور چک نشانه و اماره مدیونیت صادر کننده چک بوده و هر ادعای خلاف این نیاز به اثبات و احراز دارد

سلام
بله امکان شکایت وجود دارد، منتهی بایستی مصادیق مجرمانه کلاهبرداری را اثبات نمایید