مطالبه خسارت از دکتر تامین اجتماعی در صورت از کارافتادگی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱ #09806086

با سلام بنده در گذشته بخاطر بیماری هیپوزپاریازیس همون تنگی مجرای ادرای و ناهنجای مادرزادی نزد دکتر تامین اجتماعی دوبار عمل شدم البته بیمه مربوط به پدرم بود از این ماجرا حدود پانزده سالگی میگذرد و من از عوارض عملی که کرده اولا مجرای ادرای مرا کج کرده و ناراحتی و سوزش و خونریزی دارم کما که این مشکل باعث عدم اعتماد بنفس و اختلال هویت جنسی و انکار جنسیتم به عنوان مرد شده است ایا شکایت بر اساس پزشکی قانونی و گواهی های ترخیص و گواهی روان پزشک میتواند منجر به مطالبه خسارت شود.دیگر که ایا به عنوان فرزند بیمه شده ادعای از کار افتادگی جزی یا دائمی نمایم یا برای گرفتن مستمری اقدام نمایم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما نیازبه مشاوره حضوری دارید چون همه ابعاد سوال شما روشن نیست.

با سلام و وقت بخیر
با توجه به گذشت زمان 15 ساله اگر مشمول مرور زمان نباشد با استناد به مدارک موجود که ذکر فرمودین قابل شکایت هست، در خصوص بیمه تامین اجتماعی لازم به ذکر است که بیمه شده اصلی می تواند از مزایای از کار افتادگی استفاده نماید.