دلیل اینکه دادگاه و قاضی ها دادخواست های منجر به نصف شدن حق کسب و پیشه رو با دلایل عجیب و غریب رد میکنن چیه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۹۷۶ #09759124

با سلام
مغازه ای داریم که از پدرم به ارث رسیده است.دارای رابطه استیجاری مشمول ۱۳۵۶ است.به دلیل تخلف مستاجر و انتقال به غیر بدون اذن مالک دادخواستی تنظیم کردم و شکایت کردم.دادخواست ما در دادگاه بدوی رد شد و بعد از اعتراض در دادگاه تجدید نظر رای شکست و برای بررسی ماهوی دوباره به دادگاه ارجاع شد و در رای از دادگاه بدوی خواسته شد که بررسی کنن که رابطه بین دو خوانده ینی مستاجرها رابطه شاگرد و استادی بوده و قرارداد کار دارن یا نه چون انتقال به غیر رو انکار کرده بودن.دادگاه پس از حدود ۱ سال و ارجاع به کارشناسی جهت تعیین نرخ کسب و پیشه و همچنین جلب نظریه تکمیلی کارشناسی و تعیین قیمت و قرار اعدادی یهو بدون هیچ دلیلی و کاملا غیر قابل باور دادخواست رو مجددا رد کرد .
حال با توجه به اینکه طرف مقابل هیچ گونه مدرک مثبته در جهت اثبات شاگرد و استادی و اون چیزی که در رای دادگاه تجدید نظر بود ارایه نکرده بنظر شما با اعتراض به این رای امکان موفقیت هست یا خیر؟
حمایت از مستاجر؟
و مورد اخر اینکه مکررا میبینم همه جا توصیه میکنن دادخواست تخلیه به جهت نوسازی امکان موفقیت بالایی داره اینجانب حاضر به پرداخت کامل حق کسب و پیشه مستاجر هستم ولی میترسم مجددا با بهانه های بنی اسرایلی قضات مواجه بشم

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما تلاش تان را تا انتها پیگیری کنید و اعتراض نمایید.

بادرودوسلام درفرجه قانونی اقدام به تجدیدنظر خواهی نمایید.

می توانید تجدیدنظرخواهی نمایید .

در فرصت قانونی تجدیدنظرخواهی نمایید.

با سلام... شما مجدد میتوانید اعتراض کنید و در مهلت های قانونی

به هر حال حق اعتراض شما محفوظ است و البته ارائه پاسخ دقیق تر مستلزم بررسی مستندات است.

با سلام این موضوع نیاز به بررسی دقیق مدارک و مستندات دارد میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید.