میخوایم سند تک برگ بگیریم به ما تحویل نمیده؛ برای اقامه دعوا از چه عنوانی باید استفاده کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۴ #09751404

سلام، ملک ما و همسایه بقلی یک سند شش دانگ داره سند دست همسایه است و الان که ما میخایم سند تک برگ بگیریم به ما تحویل نمیده میخاستم ببینم برای اقامه دعوا از چه عنوانی باید استفاده کنیم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است از اداره ثبت اسناد مربوط اقدام به سند المثنی نمایید و سپس در همان اداره اقدامات خود را انجام دهید.

سلام میتتوانید نسبت اخذ سندالمثنی از طریق اداره ثبت اقدام کنید و سپس مراحل سندد تک برگی رو انجام دهید.

بادرود
پیشنهاد میشود در مرحله اول از طریق ارسال اظهارنامه استرداد سند را تقاضا کنید
درصورت عدم تحویل دادخواست استرداد سند را ازطریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه دهید

درود
دادخواست الزام به تحویل سند مطرح کنید

درود بر شما، توصیه می‌شود بدوا از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای تحویل سند کنید چنانچه مراد حاصل نشد، میتوانید از طریق دادخواست ایشان را ملزم به تحویل سند نمایید.

ابتدا از طریق اظهارنامه سند را درخواست کنید جهت اقدام به ششدانگ درصورت عدم حصول نتیجه به خدمات قضایی علیه وی اقامه دعوی کنید

با سلام . درصورتیکه به سند دسترسی ندارید از اداره ثبت تقاضای صدور المثنی و بعد از آن درصورتیکه دوواحد محسوب شود و شرایط صدور سند جداگانه وجود داشته باشد تقاضای خود را به اداره ثبت بدهید بعد از کارشناسی ملک سند شش دانگ برای هر کدام صادر می شود .